Moto 360'ın Teknik Özellikleri Sızdı

Moto 360'ın Teknik Özellikleri Sızdı
iyasaya çıkması merakla beklenen akıllı saatler arasında zirvede bulunan Moto 360'ın teknik özellikleri, bestbuy.com sitesinde gösterildi. 

Yuvarlak şık tasarımı, basit arayüzü ve yakın zamanda yayınlanan videosuyla beklentileri çok yükselten Motorola, şu anda ürünleri piyasada olan diğer Android devlerine kıyasla akıllı saat pazarına biraz daha geç girdi. 4 Eylül'den itibaren satışa sunulacak olan saatin bestbuy.com'a göre fiyatı 249.99 dolar. Ürünle ilgili haber yayılır yayılmaz ürünü siteden kaldırmaları, görüntülerin alınmasına engel olamadı tabi. Fakat cihazın siteden neden kaldırıldığıyla ilgili bir bilgi şu an için yok. (madem koymuşsun bi kere ürünü siteye, bırak kalsın)


Android 4.3 ve üstü olan cihazlarla uyumlu çalışacak olan saatin özellikleri arasında 1,5 inçlik arka aydınlatmalı LCD ekran ile gelecek Moto 360320x290 çözünürlük bulunuyor. Piksel yoğunluğu 205 ppiolarak görülen Gorilla Glass 3 ile üretilmiş. 30 dakika boyunca 3,3 metreye kadar su geçirmeme, kalp monitörü ve adım sayar özelliğine sahip olan saat, sesli komutlarla da yönetilebiliyor.


 
SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder